ורצילה זוסטר גבוה חיובי בתחילת הריון -דחוף, מודאגת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/08/2014 | 11:12 | מאת: נועה

שלום רב, אני בתחילת ההריון שלי - שבוע 7+5 עם תאומים , וכחלק מהבדיקות דם הרופא הפנה גם לבדיקת ורצילה זוסטר. בתוצאות של הבדיקה הופיע ערך של 1866 כשהגבול העליון בנורמה הוא 135. הבנתי מהכתבות באינטרנט- שבמידה וזה חיובי - זה אומר שחליתי כבר במחלה הזאת בעבר. מה פשר הערך הגבוה- האם זה מהווה סכנה לעוברים? בבקשה תענו לי אני ממש מודאגת. תודה, נועה

שלום נועה, 1. ערכים גובהים של IgG ל'ואריצלה זוסטר' בדמו של נבדק/ת מעידים בד"כ על כך שהוא/היא נדבק/ה בעבר בנגיף זה ו/או חוסן/ה בהצלחה כנגדו. 2. אינני מכיר השפעה מזיקה של ערך גבוה במיוחד (1866) על תקינותו של הריון, אבל את מוזמנת להתייעץ על כך גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות