מקרודנטין המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/01/2014 | 14:43 | מאת: סבינה

בהמשך לתשובה שלך לגבי המקרודנטין הייתי אצל הרופא משפחה, הוא טוען שהאורולוג שנתן לי את המרשם הוא מומחה בתחום ואני צריכה לקחת מה שהוא נתן. פשוט קראתי באינטרנט על אנשים שזה עשה להם פגיעה בריאות חוסר תחושה בגפיים ואפילו קראתי שזה יכול לגרום לעיוורון. אני ממש בלחץ ומתלבטת. ועוד שאלה האם הדלקת יכולה לחלוף לבד עם לקיחת חמוציות ופרוביוטיקה (הדלקת קיימת אצלי כבר חודש וחצי בערך-היא מאופיינת רק בריח וצבע שתן ללא תסמינים אחרים)?

שלום סבינה, 1. כפי שכבר כתבתי לך בעבר, קיימות אלטרנטיבות טיפוליות ל'מקרודנטין'. היות ואין בידי נתונים מיקרוביולוגים (של החיידק שגרם לזיהום שלך), אין ביכולתי להמליץ בפנייך על אחת מהן, אך מידע זה אמור להיות מצוי בידי הרופא/ה המטפל/ת שלך. 2. אינני יכול להמליץ על שימוש בחמוציות ופרוביוטוקה בלבד כטיפול בדלקת חיידקית של דרכי השתן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות