פיורלין (מקרודנטין).

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/01/2014 | 11:38 | מאת: sabina

יש לי דלקת בדרכי השתן בפעם השלישית הרופא רשם לי מקרודנטין 4 פעמים ל5 ימים ואז כדור אחד למשך חודש למניעה. קראתי שיש לה מלא תופעות לוואי במיוחד נזק תמידי למערכת העצבים ואני ממש מפחדת לקחת אותה. במיוחד כי בחודשיים האחרונים אני גם ככה סובלת מכאבי ראש וסחרחורות וטשטוש ראייה.

שלום Sabina, לכל תרופה, ללא יוצא מהכלל, יש תופעות לוואי אפשריות. אם את חוששת מתופעות הלוואי של ה'פיורלין' דווקא, את יכולה לבקש מרופא המשפחה שלך שימליץ לך על טיפול (ו/או טיפול מונע) אחר. הרבה בריאות אפי

10/01/2014 | 17:36 | מאת: סבינה

הייתי אצלו, הוא טוען שהאורולוג שנתן לי את המרשם הוא מומחה בתחום ואני צריכה לקחת מה שהוא נתן. פשוט קראתי באינטרנט על אנשים שזה עשה להם פגיעה בריאות חוסר תחושה בגפיים ואפילו קראתי שזה יכול לגרום לעיוורון. אני ממש בלחץ ומתלבטת. ועוד שאלה האם הדלקת יכולה לחלוף לבד עם לקיחת חמוציות ופרוביוטיקה?

ראי את תשובתי למעלה

מנהל פורום מחלות זיהומיות