mrsa

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/01/2011 | 11:35 | מאת: רויטל

דר' הלפרין שלום רב! לפני למעלה משנה ריסקתי קרסולי- שבר פתוח, לאחרונה עברתי ניתוח להוצאת מתכות לאחר שברגלי החל פצע מפריש.בתרביות נתגלתה mrsa חיובית ובדיעבד הסתבר שגם לפני שנה הייתה צמיחה שלא טופלה עד כה. השבוע התחלתי טיפול משולב ברספטיל ופוסידין נראה כי איני מגיבה טוב (אחרי כיומיים החלו שלשולים חריפים). דואגת ומוטרדת מאוד עברתי שיקום ארוך וקשה ואין לי את אורך הרוח לעוד תהליך בניסוי וטעיה. האם יש לך המלצה חמה? אודה לתשובתך המהירה רויטל

שלום רויטל, אוכל להשיב על שאלתך אם תצרפי אליה את הרשימה המלאה של התרופות האנטיביוטיות שאליהן רגיש ה- MRSA שהתגלה אצלך. הרבה בריאות אפי

25/01/2011 | 14:21 | מאת: רויטל

שוב שלום לבקשתך דר החיידק רגיש: מינוציקלין0.5 פוסידיק אסיד 0.5 לינזוליד 2 nitrofurantoin 16 דלפופריסטין0.25 ריפמפין 0.5 סולפה 10 ונקומיצין 0.5 המון תודה רויטל

שלום רוויטל, אחת האלטרנטיבות ההגיוניות לטיפול בחיידק "שלך" היא לינזוליד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות