חיסון ליילוד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2010 | 21:25 | מאת: גל

שלום לך, אני מתעתדת ללדת בעוד כחודש ימים (בעזרת השם...). מתלבטת לגביי חיסון לצהבת B הניתן מייד עם הלידה. האם לדעתך ניתן לדחות את מועד מתן החיסון לגיל מספר חודשים? האם יש חשיבות לחסן בחיסון זה מייד עם הלידה? תודה לך (ועל הפורום המקסים הזה).

שלום גל, 1. כל הורה צריך לקבל החלטה אינדיבידואלית בנוגע לחיסון של ילדיו (ואני אינני יכול לקבל החלטה זו במקומך). 2. אני חיסנתי את שלושת ילדי כנגד הפטיטיס B בהגיעם לגיל ההתבגרות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות