שפעת חזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 01:30 | מאת: אור

היינו היום עם בבנו בבית החולים לאחר שהופנה לברור עם חשד לשפעת חזירים. נעשו בדיקות דם שגרתיות (CBC) וצלום חזה. האבחנה היתה - מחלה וירלית. קבלנו את כדורי טמיפלו (2 ליום 5 ימים 75מ"ג) לא נעשתה בדיקה ספצפית לשפעת חזירים ונאמר לנו שעושים את הבדיקה רק במקרים של סיבוכים. אם כך לא מובן לי לשם מה היינו צריכים להגיע לבית החולים? האם המטרה של אי עשיית בדיקות צפציפיות היא כלכלית? או אולי כדי להקטין את הסטטיסטיקה הרשמית של מספר החולים? למרות שלא בטוח שבני חולה בשפעת העופות הוא צריך להיות בבית בבידוד מרצון (?). אציין כי יש לו חום גבוה בסביבות 38.6, נזלת, שעול יבש וכאבים בכל הגוף. עם כדורים נגד חום החום יורד לו. למה לא עושים את הבדיקות??

שלום אור, את שאלתך את צריכה להפנות למשרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות