שפעת חזירים ילדה סוכרתית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 00:16 | מאת: ליאת

שלום יש לי ילדה בת 4 סוכרתית סוג 1 יש לה שפעת ויראלית הרופאה אמרה שכנראה שפעת חזירים אך לא עשו לה בדיקה מיוחדת לבדוק עם באמת שפעת חזירים אלא בדיקות דם רגילות. היא נחשבת ברמת סיכון ונתנו לה תמיפלו אך קראתי שיש תופעות לוואי נוראיות כמו מוות זיהום במוח דברים פסיכוטים חוץ מתופעות קלות אחרותץ. זה די הפחיד אותי האם התופעות אכן קיימות והאם מומלץ לתת אם היא בסימן שאלה כשפעת חזירים.

שלום ליאת, 1. לעל תרופה- לרבות ל'טמיפלו'- יש תופעות לוואי אפשריות. 2. לילדים ב'קבוצות הסיכון' לפתח את סיבוכי 'שפעת החזירים' מומלץ לתת 'טמיפלו' אם וכאשר הם חולים (או חשודים כחולים) במחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות