6 שאלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 12:05 | מאת: חנן

1 כשאני שותה אני שוטף את הכוס שלי רק במים,וכך כשאני שם את הכוס עם שאר כלי האוכל רוק שלי בא במגע עם כלי האוכל והילדים שלי משתמשים בכלי האוכל ואחרי שהם נוגעים בכלי האוכל הם נוגעים באיברי מינם הזכרי והנקבי. 2. נגעתי בנעליים שהייתי איתם בחוץ,נגעתי בידיות האוטובוס, ונגעתי בידיות דלת קופת חולים, ונגעתי בעוד דברים, ואח"כ בבית נגעתי במשקפיים בלי לשטוף ידיים ואחרי זה אשתי נגעה באותם משקפיים ושטפה ידיים במטבח וכך ניתז מים ואולי דם, רוק או זרע לכלי האוכל ממשהו שנגעתי בו כשהייתי מחוץ לבית ושנדבק למשקפיים,והילדים שלי השתמשו בכלי האוכל ולאחר שנגעו בהם נגעו באיברי מינם הזכרי והנקבי. 3. פתחתי את דלת קופת חולים מבפנים בעזרת המרפק ויכול להיות שהיה על הדלת דם של מטופלים שעשו בדיקת דם ואחר כך בבית נגעתי עם המרפק בברז של המקלחת, בלחצן של החשמל ובעוד דברים. ובכולם נגעו הילדים שלי ואחר כך נגעו בפה ובאיברי מינם הזכרי והנקבי. 4.אמא שלי עשתה פיפי ולא הורידה מים ואני עשיתי פיפי אחריה וניתז עליי מהאסלה לאיבר המין פיפי שלי וכנראה גם שלה. 5.הייתי ערום ליד גיסי וכשהוא דיבר ניתז לו מהפה רוק ישר לאיבר המין שלי. 6.נגעתי בנעליים שהייתי איתם בחוץ ואח"כ עשיתי פיפי ונגעתי באיבר המין בלי לשטוף ידיים,והבעיה שאולי היה רוק,דם או זרע בנעליים מבחווץ. האם יש משהו בשאלות אלה שבגללו אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום חנן, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך ש ש ת האירועים המוזכרים בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

01/08/2009 | 13:07 | מאת: חנן

מנהל פורום מחלות זיהומיות