חולה כליות - דחוף!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 17:31 | מאת: אני

בעלי בן 40, לוקה באי-ספיקת כליות כרונית (CRF) מינקות; בערך 70% תפקודי כליה (קריאטינין 1.8). מהבוקר חש חולשה רבה וחום "נמוך" - 37.7 לכל היותר. נטילת אקמול משפרת את הרגשתו. אין תסמינים נוספים. שאלותיי: 1. הייתכן כי חלה בשפעת החזירים? 2. האם במצבו נמצא בסיכון לסיבוכי שפעת החזירים? 3. האם עליו לפנות לסיוע רפואי (מוקד, חדר-מיון); כעת או אם חלילה תחול החמרה במצבו / עלייה של החום וכד'? תודה רבה ושבת שלום!

שלום אני, 1. יתכן ובעלך נדבק בנגיף 'שפעת החזירים'. 2. כמי שסובל מאי-ספיקה כלייתית הוא נחשב כשייך ל'קבוצת סיכון' לפתח את סיבוכי המחלה. 3. מומלץ לו אפוא לפנות לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות