EBV חיובי בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 09:08 | מאת: מ

אני בשבוע 12 ובבדיקות הדם: EBV-IGM POSITIVE EBV EBNA (IGG) 31.40 U/ML ( 0.00- 5.00) )*Positive לא ביצעתי CMV (הכל ההריונות הקודמים יוצא חיובי) האם יש קשר לCMV? האם יש משמעות למחלה בזמן הריון? תודה

שלום מ, אין קשר נסיבתי בין EBV ל- CMV, אבל יתכן שבדיקת המעבדה ל- EBV תהיה "חיובית כוזבת" (FALSE POSITIVE) בגלל בדיקת מעבדה חיובית ל- CMV (אם אמנם גם ה- IgM שלך ל- CMV הוא חיובי, כפי שאת מספרת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות