תופעות לוואי של CMV?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 12:45 | מאת: שי

שלום, בעקבות תוצאות בדיקת דם, שמתי לב לחריגות הבאות: משטח מיקרוסקופי: נוטרופילים % 36.3 לימפוציטים % 50 בסופילים % 2.7 ESR 26 כל היתר (WBC, MCV, טסיות, מונוציטים, MCV, MCH, MCHC, RDW וכו' בגדר הנורמה) CMV IGM - חיובי חלש CMV IGG - מעל 250 * משום מה בבדיקת המכשיר יצא בסופילים בכלל 0.5 כפי שאתה רואה, אני עם CMV מזה 10 חודשים. זו הבדיקה הראשונה מאז שנרשם "חלש" בIGM. עדיין מרגיש תשישויות, עייפות, מדי פעם תחלואה קטנה של הבטן. יש לי נזלת כרונית עם טעם רע בפה, בלוטות לימפה בגרון וזו שמתחת ללסת מעט מוגדלות (קטנות וגדלות כל הזמן). אודם בעיניים. 1. האם זה ייתכן שכמעט שנה אני סוחב את הCMV הזה? זה נורמלי? או שיש מקום לבדיקות מקיפות יותר? 2. האם ייתכן שיש כאן ערבוב של תופעות אלרגיה עם השפעת הCMV על הגוף? מישהו זרק לי 'קנדידה'. מה דעתך? 3. איך ניתן להסביר את ההבדל הגדול בין הבדיקה המיקרוסקופית והמכשיר? 4. מה משמעות ה"חלש" בתוצאת הCMV? זה אומר שזה מתחיל לצאת? זה סימן לריפוי? זה סתם? תודה! שי

שלום שי, לאחר 'מחלת הנשיקה' (שעשויה להיגרם ע"י CMV) מתלוננים חולים רבים על עייפות וחולשה ממושכים, מצב הידוע כ"תסמונת התשישות הכרונית". נסה להפנות את שאלותיך בנושא לאחד הפורומים העוסקים ספציפית בנושא זה, למשל http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2230-12337,00.html או http://community.walla.co.il/?w=/306/1224 הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות