טיפול לאנטרקוקוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/07/2009 | 09:53 | מאת: דוד

ד"ר הלפרין שלום רב! אימי עברה ניתוח קטיעה ברגל . לאחר הניתוח נשארה במקום הקטיעה אדמת שלא עברה. לאחר בדיקה רפואית התגלו במקום חידקיים אנטרקוק וחידקי כולי. כבר יותר משבוע אימי עוברת טיפול באנטיביוטיקות שונות כגון: אמקסוסולין ,זינט ואופטלגין אך ללא הואיל. אודה לך מאוד אם תוכל ליעץ לנו האם קים טיפול אנטביוטי אחר גם אם התרופה עצמה לא בסל התרופות או יקרה. רב תודות.

שלום דוד, הטיפול בפצע ניתוח מבוסס על מספר עקרונות ובהם: 1. הטריה של הפצע (הוצאת גופים זרים וחלקים נמקיים, וניקוז כיסי מוגלה). 2. מתן טיפול אנטיביוטי בהתאם לרגישות החיידקים שגורמים לזיהום הזה. כדי לענות על שאלתך יש צורך לקבל הרבה יותר מידע בנוגע לפצע של אמך ולחיידקים שצומחים בו, ואני ממליץ לך לפנות בנושא לרופא/ה הזיהומולוג/ית שעובד/ת בבית החולים שבו היא מאושפזת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות