זרע בנייר טואלט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/07/2009 | 21:29 | מאת: חנן

כשאני עושה את צרכיי יוצאות לי טיפות זרע.בגלל זה אני דואג לנקות בנייר טואלט את האסלה והאסלית. בפיפי הבא זה שאחרי שעשיתי את צרכיי נשאר עדיין זרע באיבר המין וכאשר עשיתי פיפי ניגבתי את האסלה והאסלית והיד שלי נגעה בקיר איפה שנימצא הנייר טואלט,והבת שלי השתמשה באותו נייר טואלט שנגע בקיר לניגוב איבר מינה וכנראה היו שרידי זרע בקיר שנדבקו לנייר טואלט האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום חנן, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות