תוצאות בדיקה בעקבות חום ממושך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/07/2009 | 19:12 | מאת: רינה

שלום רב, מזה 3 שבועות שיש לי תחושת חום בפה המלווה בחום שנע בין 36.9- 36.5. עד לפני שבוע היו לי גם כאבים ואי נוחות בחזה. עשיתי צילום ריאות ולא היו כל ממצאים ועשיתי בדיקות דם. אודה להסברך לגבי בדיקות הדם ומה הטיפול המתאים במידה ואכן יש לטפל. עלי לציין שאין לי כל סימפטומים אחרים כמו חולשה , עיפות או חוסר תיאבון. CMV IgG - 15.70 POSITIVE CMV IgM - שלילי EBV VCA_IgG מחוסן 92.00 EBV VCA IgG 15.20 NEGATIVE

02/07/2009 | 19:13 | מאת: רינה

טעיתי בערכי החום..הוא נע בין 36.9 ל37.5.. ובנוסף אני מבקשת לציין שאני בת 57.

02/07/2009 | 19:21 | מאת: רינה

ועוד שכחתי לשאול..האם זה מדבק.

שלום רינה, הבדיקות שצרפת מורידות את הסבירות שהתלונות שלך קשורות לזיהום חריף ב- CMV או ב- EBV, אך ל א נותנות תשובה לשאלה ממה הן כ ן נובעות, ולכן אין ביכולתי להשיב איך מטפלים ב"זה", האם "זה" מדבק וכד'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות