GBS בתרבית וגינלית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/06/2009 | 13:14 | מאת: גליה

התגלה לי GBS בתרבית וגינלית, שבוע 36. כמו כן, אני אלרגית לפניצלין. הרופא שלי אמר לי שאני אצטרך לקבל אנטיביוטיקה במהלך הלידה. אני חוששת נורא. יש לי 3 שאלות : 1) מה יעילותה של אנטיביוטיקה שלא מסוג פניצלין כלפי GBS ? 2) מה קורה ואם יש ירידת מים ? 3) האם במצבי לא כדאי לשקול לעשות ניתוח קיסרי ?

שלום גליה, 1. ליולדות הרגישות לפניצילין ניתן לתת תרופות שונות כגון צפאזולין, קלינדמיצין או אריתרומיצין. תרופות אלו נחשבות כיעילות כנגד GBS. 2. כנ"ל. 3. לא! הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות