מספר שאלות:

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/06/2009 | 09:54 | מאת: יובל

1. האם חיסון השפעת הרגיל יכול לעזור נגד שפעת החזירים? 2. מתי אמור לצאת חיסון ספציפי לוירוס שפעת החזירים? 3. מה הסיכוי שהוירוס יעבור מוטציה לוירוס יותר מסוכן? 4. איזה תרופות משמשות לטיפול ואיזו תרופה הכי יעילה?

שלום יובל, 1. לא. 2. לקראת החורף. 3. כמעט כל שנה עוברים נגיפי השפעת מוטציות כאלו או אחרות. אין לי מושג מתי מוטציה כזאת תחשב כ"מסוכנת", ועל ידי מי. 4. התרופה המקובלת לטיפול בנגיף 'שפעת החזירים' (ושנחשבת כיום כיעילה והנוחה ביותר לשימוש) נקראת 'טמיפלו'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות