האם שפעת החזירים יכולה לחלוף ללא טיפול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2009 | 16:14 | מאת: jk

בשבוע שעבר שני ילדי (8 חודשים ו-4 שנים) העלו חום גבוה למשך 24 שעות (הקטנה 38 .7 והגדול 40 - שניהם עם שיעול ומצוננים אך כאסמטית אני יודעת לומר שהם אינם מחרחרים והראות כלל הנראה נקיות . אצל הגול היו שקדים מוגלים ונראה כדלקת גרון אך במשטח התברר כפלורה רגילה זה התחיל בתלונות על כאבי מפרקים ברגל שמאלאח"כ כאבי ראש ואז התפרץ החום. האם אלה תסמיני המחלה ?, האם היא חולפת ללא טיפול ? מתי היא חולפת בוודאות יש לציין שהיינו את הרופאה והיא אמרה שככל הנראה החום ויראלי פוחדת שבעצם ההגעה למפראה חשפתי אותם למחלה ונמנעת מלגשת שוב.האומנם כבר אין חום אך השיעול והנזלת ממשיכים .

שלום JK, 1. ילדייך אינם עונים על 'הגדרת המקרה' של 'שפעת החזירים'. 2. ר ו ב החולים ב'שפעת החזירים' מחלימים מהמחלה באופן עצמוני (דהיינו ללא טיפול אנטי-נגיפי). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות