כאביי גרון חום חוזרים מדי חודשיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/06/2009 | 14:09 | מאת: אניטה

שלום, כל חודשיים - שלושה אני מקבלת כאבי גרון וחום עד 38 , ואני מטופלת באנטיביוטיקה. זה עובר כדי לשוב לאחר כמה שבועות. ותמיד יש לי ש"}ד גבוהה הפעם היתה 75 ואילו crp היה 1.8 אציין שאני חולת RA ומופלת בדרך כלל ע"י מתוטרקסט 10 מג לשבוע ומדי פעם גם עם פרדניזון 5מג. לאחרונה במשטי גרון שעשיתי לפני ימים אחדים התגלתה התוצאה:/ strep.pyog gr,A האם יש לי חיידק סטרפטוקוק או אין לי. זה חשוב לי לדעת במהירות. תודה על תשובה מהירה, אניטה

שלום אניטה, משמעות התוצאה שקיבלת במשטחי הגרון- strep. pyog gr A- היא שיש לך סטרפטוקוקוס בגרון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות