האם נדבקתי בשפעת החזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/06/2009 | 14:05 | מאת: דני

בשבוע שעבר חזרנו, אני ואשתי, מסופ"ש בים המלח, ביום האחרון של החופשה התחלתי להקיא ולשלשל המון, עד קבלת עירוי בבית החולים, לאחר כיום הופיע חום של כ - 38 מעלות הרגשתי חולשה בכל הגוף החל מיום ההקאות. כבר מס' ימים שיש לי שיעול חזק מאד ואני מצונן עם גודש באף, בנוסף יש לי הזעות לילה מרובות כבר מס' ימים (אציין כי עברו שישה ימים מאז שהתחלתי להקיא), האם קיים סיכוי שנדבקתי בשפעת החזירים? תודה, ואחלה שבת שתהיה.

שלום דני, התאור של מחלתך איננו אופייני ל'שפעת החזירים', אך למרות הסבירות הנמוכה אין ביכולתי לשלול בוודאות את האפשרות שאמנם נדבקת בנגיף זה. המלצתי לך- לחזר לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות