נייר טואלט מזוהם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/06/2009 | 15:12 | מאת: אלי

גליל נייר טואלט היה מזוהם ברוק מלוכלך או בדם או בזרע והבת שלי ניקתה איתו את איבר מינה. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

10/06/2009 | 16:18 | מאת: דנה

אלי, דני ומשה, היית מציעה לך להעביר את השאלות שלך לפורום ocd אני חושבת שזה יותר רלוונטי במקרה שלך.

שלום אלי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

11/07/2010 | 14:45 | מאת: ריקי

בהמשך לשאלתו של אלי, האם זרע שורד על נייר טואלט וכשמנגבים איתו עלולים להכנס להריון?

מנהל פורום מחלות זיהומיות