מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/06/2009 | 17:37 | מאת: לילי

שלום רב! אני בחורה בת 21,בריאה בדרך כלל, לפני כשלושה שבועות סבלתי מכאבי בטן מתמשכים ואובחנה אצלי דלקת התריסריון,בנוסף נשלחתי לאולטראסאונד איברים ונמצא שהטחול מוגדל,ביקשתי לעשות בדיקות על מנת לשלול מחלות וירולוגיות ונמצא כי CMV IGG-119.6 POSITIVE CMV IGM-שלילי (EBNA IgG (POS EBV Past infection (בדיקת תפקודי כבד תקינה כמו כן הפטיטיס B ו-C גם כן תקינות) הרופאה אמרה לי כי הייתי חולה במחלת הנשיקה, וכרגע אני בהתאוששות, אך כאבי הראש,החולשה, מופיעים דוקא עכשיו. האם יכול להיות שהמחלה פרצה שוב?תוך יום! (את הבדיקה עשיתי לפני יום..) כמו כן רציתי לשאול האם הדלקת בתריסריון נבעה ממחלת הנשיקה? ואם העובדה כי הייתי חולה במחלת הנשיקה מניחה את הדעת לגבי הטחול המוגדל ואין צורך להמשך בירור אצל המטולוג? בתודה מראש לילי

09/06/2009 | 18:16 | מאת: הילה

יש טיפול מדהים שאת חייבת לעצמייך כי המחלה הזו איומה ויכולה להמשך שנתיים. תכנסי לאתר של המטפל שצרפתי WWW.RAMIMOR.CO.IL

שלום לילי, הבדיקות שצרפת אינן אבחנתיות ל'מחלת הנשיקה', ואני הייתי מחפש סיבה אחרת לתלונותייך, לדלקת שנמצאה אצלך בתרסריון ולטחול המוגדל שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות