מחלות מדבקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/06/2009 | 11:21 | מאת: גבי

נגעתי בידית הניאגרה בבית ואח"כ נגעתי בתחתון בצד הפנימי שלו איפה שאיבר המין נוגע.הבעיה שאולי היה בידית הניאגרה דם,רוק,זרע או צואה. האם אפשר להידבק כך במחלות מדבקות כלשהם או באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום גבי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

09/06/2009 | 14:29 | מאת: גבי

דלקות שונות בדרכי השתן

09/06/2009 | 20:55 | מאת: רונה

כל הכבוד על הסבלנות ואורך הרוח לענות שוב ושוב (ובכבוד) לאותו אדם, ששואל, למעשה, את אותה השאלה בווריאציות שונות - כולן מצביעות על חרדה לא מבוססת בעליל... שאפו!!!

מנהל פורום מחלות זיהומיות