דם בלחמניות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/06/2009 | 14:18 | מאת: אבי

כבר הרבה זמן בימי שישי גיסתי שולחת לנו לחמניות. אני מאמין שלפחות פעם אחת הלחמניות נפלו במדרגות ולפחות פעם אחת היה דם במדרגות כך שאולי אכלנו לחמניות עם דם. אשתי אומרת שהלחמניות מגיעות בשקית סגורה אבל אולי פעם השקית היתה קרועה. הבעיה שלי זה שאולי קרה האחד למיליון הזה ואכלנו לחמניות עם דם,ואזכיר שבקומה א' גרים שני אחים עם איידס. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

06/06/2009 | 14:39 | מאת: אבי

שלום אבי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות