דם בשירותים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/06/2009 | 13:36 | מאת: שלומי

עשיתי את צרכיי אצל אמא שלי ויצא לי דם מהטחורים.חוץ מאמא שלי נמצאים בבית גם אחותי ובעלה. כשעשיתי את צרכיי הנייר טואלט נגע באסלית ואז ניגבתי בו ויצא לי דם כאמור ואולי האסלית לא היתה נקייה מספיק למרות שאחותי לפני כן שטפה את האסלית בסבון. אח"כ שטפתי את עצמי וניתז לי מים מהכיור לאיבר המין ואולי הכיור לא היה נקי כי שוטפים שם פנים,ידיים,ועוד דברים. אציין שלא יצא לאף אחד דם לאסלית או לכיור אבל לכיור לא בטוח. האם אפשר להידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום שלומי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות