זרע לאסלה ולאסלית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/06/2009 | 14:08 | מאת: שמעון

כשאני עושה את צרכיי יוצאות לי טיפות זרע. אחרי שאני מסיים אני מנקה את האסלה והאסלית על כל מקרה שיש לי מחלה זיהומית מדבקת. אני מנקה את האסלה והאסלית גם בפיפי הבא כי נשאר זרע באיבר המין שיוצא עם הפיפי.אבל אתמול שכחתי לנקות בפיפי הבא והבת שלי ישבה על האסלית ואולי היה שם פיפי עם זרע שלי שבא במגע עם איבר מינה. אציין שכאשר עשיתי פיפי האסלית היתה מורמת אבל אולי ניתז עליה זרע עם הפיפי. אם יש לי מחלה זיהומית מדבקת שאני לא יודע עליה,האם אפשר כך להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום שמעון, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות