מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/05/2009 | 23:47 | מאת: אהרון

שלום לך.. שאלתי כבר ביום חמישי רק מסיבה שאינה ברורה לא זכיתי לתגובה אני בן 20 חולה במחלת הנשיקה אקשטין באר, לאחר שבוע מהחום הגבוה החלו כאבי גרון ממש איומים,ביקרתי שוב אצל הרופא והוא טען שמכיון שיש מוגלה רצינית מסתבר שזה חידקי וביקש ממני ליטול אנטיביוטיקה<אוגמנטין> התחלתי לקחת ורק לאחר ארבעה ימים חל שיפור מסוים אפ שתמיד עיי אנטיביוטיקה חל שיפור מידי.שאלתי היא האם מחלת הנשיקה גרמה לי את כאבי הגרון או שהרופא צודק ?

שלום אהרון, אם תספק לי עובדות (תוצאה של משטח גרון, תוצאה של בדיקת דם ל- EBV) אוכל לענות על שאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות