הרפס גניטלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/05/2009 | 13:24 | מאת: מיטל

שלום רב, יחד עם המחזור האחרון הפסקתי גלולות וחליתי בהרפס גניטלי. לטיפול - קיבלתי וולטרקס לקחת במשך שבוע. שאלתי היא - מתי אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? והאם אין סיכון להדביק את בן זוגי? עוד משהו, האם זה מסכן את הזרע בדרך? את העובר? תודה.

שלום מיטל, 1. עם העלמות אחרון הפצעים (מהפות/נרתיק), הסיכוי להדבקה בהרפס במהלך יחסי מין יורד בצורה משמעותית. 2. הרפס (שניוני) של דרכי המין עשוי לסכן את העובר / ילוד בעיקר אם מתרחשת לידה נרתיקית במהלך התפרצות פעילה של המחלה. הרבה בריאות אפי

18/05/2009 | 00:53 | מאת: מיטל

אני לא מבינה. הייתי כבר אצל שני רופאים גינקולוגיים. האחד אמר שאפשר לעבוד על ילדים רק בתום שישה שבועות והשני אמר רק בתום שלושה חודשים. איך אני באמת יודעת שזה לא מסכן את הזרע? ועוד שאלה - האם זה הגיוני שכואבת לי ירך ימין? החל מהתפרצות המחלה יש לי כאבים בלתי פוסקים באגן ובירכיים למטה. ועכשיו החמיר הכאב בירך ימין. מה זה אומר והאם זה קשור?

מנהל פורום מחלות זיהומיות