תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/05/2009 | 21:35 | מאת: שירהלה

שלום רב, בעקבות צינון קשה, כאב גרון וראש וחולשה כללית גדולה שנמשכו מעל לשבוע פניתי לרופא משפחה. הוא בדק ומצא כי הבלוטות בצוואר מעט נפוחות. ביצעתי בדיקות דם, משטח גרון ובדיקת שתן. מהבדיקות עולים הממצאים (החריגים) הבאים: בדיקת שתן כללית - leucocytes - 500 erythrocytes - 25 שתן מיקרוסקופיה - leucocytes - רבים erythrocytes - 2.00 Ery/F תרבית שתן - צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים משטח גרון - נבדק ל- strepA. נמצא שלילי וירולוגיה - VCA (IgM) (neg) VCA (IgG) (pos) EBNA (IgG) (pos) EBV Past Infection הרופא קבע כי יש לי דלקת בדרכי השתן והורה לי ליטול ציפרודקס 500 למשך 5 ימים. יחד עם זאת - אין לי אף סממן של צריבה, גירוד, צורך במתן שתן תכוף וכיוב. והרי התלונה ראשונה היתה ועודנה לכאב גרון, צינון חזק וחולשה. בבדיקה אף נמצא כי שיעור הברזל ופוליק אסיד נמצאים בערכים נמוכים. אנא דעתך. תודה רבה ש

שלום שירהלה, 1. אני מסכים עמך שנראה שיש לך דלקת בדרכי הנשימה העליונות (URTI). 2. יחד עם זאת, על סמך הנתונים שסיפקת אין ביכולתי לשלול שהיתה לך דלקת בדרכי השתן (UTI). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות