נגיעה מגיסי בתחתונים ומגבות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/05/2009 | 00:27 | מאת: שלומי

גיסי היה אצלי ושם יד על כביסה נקייה שכללה תחתונים ומגבות.לטענתו לא יצא לו דם היום אבל אולי הוא שכח ואנחנו נשתמש בתחתונים ובמגבות גם לפה וגם לאיברי המין הזכריים והנקביים שלנו. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

02/05/2009 | 00:46 | מאת: שלומי

גיסי היה אצלי ושם יד על כביסה נקייה שכללה תחתונים,חזיות,ומגבות.לטענתו לא יצא לו דם היום אבל אולי הוא שכח ואנחנו נשתמש בתחתונים,בחזיות,ובמגבות גם לפה וגם לאיברי המין הזכריים והנקביים שלנו. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום שלומי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות