חום ממושך ולא יודעים לאבחן מה יש לי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/04/2009 | 20:56 | מאת: קרן

שלום רב, מזה כחודש יש לי חום לא גבוה (עד 37.2), כמו כן - בלוטות לימפה בצוור מעט בולטות (עפ"י u.s - בצוואר ימני - 0.7 ס"מ, צוואר שמאלי שורה של בלוטות עד 1 ס"מ ובלוטה תת ליסתית ימנית - 1.3 ס"מ). שקיעת הדם הינה 36. נשללו בבדיקות דם - ebv, cmv, אדמת, טוקסופלמוסיס, סיפיליס וטרם הגיע תשובה באשר ל- bartonalla (אולם אין לי כל קשר/מגע עם חתולים). הרופאה די התייאשה ממני ולא יודעת מה לעשות איתי - אנא תן לי כיוון מה קורה איתי ואיך להמשיך? האם יתכן וירוס שאינו מוכר?, אולי דלקת באיבר פנימי? האם יכול לדבק? האם תהיה מוכן לעשות לי בדיקות מעמיקות יותר להסיר את הערפל? אני די לחוצה כי אני בטיפולי פריון והשעון מתקתק לי (עוד מעט בת 36). תודה רבה, קרן

שלום קרן, לחום נמוך וממושך (כחודש) יכולות להיות סיבות שונות שרק חלקן הן זיהומיות. אני ממליץ אפוא לך להפנות את שאלתך לרופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

28/04/2009 | 21:10 | מאת: קרן

שלום רב, הרופאה שהתייאשה ממני ושעשתה לי את כל הבדיקות היא פנימאית. אנא עזרתך קרן

מנהל פורום מחלות זיהומיות