2 שאלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/04/2009 | 03:57 | מאת: ח.נ.כהן

1 נגעתי לפני כמה שבועות במגבת מטבח והיה לי דם או שרידי זרע ביד (אני כבר לא זוכר) והילדים שלי השתמשו במגבת לניגוב הפה וגם נגעו באיברי מינם הזכרי והנקבי אחרי שנגעו בה. 2.נגעתי בדף נייר עם כתם קטן של דם מלפני 5-7 ימים ונגעתי בהמון דברים שהילדים שלי נוגעים בהם ואח"כ נוגעים בפה ובאיברי מינם הזכרי והנקבי. האם יש משהו בשתי השאלות שבגללו אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום ח.נ.כהן, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך 2 האירועים המתוארים בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות