תוספת לשאלה מלפני כמה ימים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/04/2009 | 12:51 | מאת: משה

אחרי שאני מתעורר ועושה פיפי אני מנקה בנייר טואלט יבש את האסלה והאסלית כי אולי היה לי חלום רטוב וזרע הגיע לאסלית ולאסלה והילדים שלי יבואו בנגע עם הזרע. אתמול היה לי חלום רטוב והתלכלך לי התחתון מקדימה בזרע וגם איבר המין כמובן התלכלך בזרע,וכרגיל אחרי שינה עשיתי פיפי ויצא מאיבר המין שאריות הזרע לאסלית ולאסלה ובדיוק היה טלפון וכך שכחתי לנקות כהרגלי את האסלה והאסלית,ויותר מכך גם לא הורדתי מים,ולא ניגבתי את הריצפה כך שפיפי ובטח גם זרע נדבק לילדים שלי במכנסיים, ומהמכנסיים למיטות ולכסאות... אחריי נכנסו לשירותים הבן והבת שלי ובטוח באו במגע עם הזרע שלי כולל באיברי מינם הזכרי והנקבי,ובטח גם ניתז עליהם מהמים,הפיפי,והזרע שבתוך האסלה כששכחתי להוריד מים. אם יש לי מחלה זיהומית מדבקת שאני לא יודע מזה,האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום משה, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות