דקירה מתחת לעין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/04/2009 | 15:56 | מאת: יעקב

לפני 12 ימים ירדתי לראות אם יש דואר וכשהגעתי הביתה הורדתי את הנעליים. היום לאחר 12 יום נעלתי אותם שוב והראיתי לאשתי את התחתית שלהם אם יש שם משהו דוקר. היא אמרה שאין ואני לא זוכר שנגעתי בנעליים,אבל אח"כ נגעתי מתחת לעין והרגשתי כמו דקירה.ישר חשבתי שאולי היה משהו דוקר בתחתית הנעל שנדבק לי ליד ומשם נגעתי בעין ונדקרתי. יש לציין שלא הרגשתי שנכנס לי משהו ליד מהנעל.אבל אולי לא שמתי לב. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום יעקב, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות