הפטיטיס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2009 | 19:33 | מאת: שי

נאמר לאמא שלי לפני 15 שנה כי היא נשאית של הפטיטיס B, האם נכון הדבר? מה המשמעות של התוצאות לגביי הפטיטיס A ו-C? תשובות עדכניות של בדיקת מעבדה שנעשו לאמא שלי : Hepatitis A IgM | | NEGATIVE Hepatitis A - IgG | | POSITIVE Hepatitis B Surface Ag | | NEGATIVE| Hepatitis B Core Ab | | NEGATIVE | Hepatitis B Surface Ab | | Undetectable | Hepatitis C Ab(EIA) | | NEGATIVE |

שלום שי, 1. בבדיקות שצרפת אין עדות אצל אמך לתחלואה, בעבר או בהווה, בהפטיטיס B או למצב של נשאות (וגם אין עדות להתחסנות מוצלחת כנגד הנגיף). 2. בנוגע להפטיטיס A- או שהיא חלתה בעבר בנגיף זה או שהיא חוסנה בהצלחה כנגדו. 3. בנוגע להפטיטיס C- אין אצלה עדות לתחלואה, בעבר או בהווה, גם בנגיף זה או למצב של נשאות. הרבה בריאות אפי

20/04/2009 | 20:35 | מאת: שי

ד"ר תודה רבה על תגובתך המהירה . תשובתך וודאי שימחה מאוד את אמא שלי . אך כיצד זה יתכן שאבא שלי נשא או חולה בהפטיטיס B ואמא שלי לא נידבקה ממנו במחלה או בנשאות להפטיטיס B זה כבר כ- 20 שנה ? איך ניתן לדעת אם אבא שלי חולה במחלת הפטיטיס B או רק במצב של נשאות?

מנהל פורום מחלות זיהומיות