נייר מזוהם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/04/2009 | 04:33 | מאת: שמעון

נסעתי במונית ובין מושב הנהג לנוסע שלידו היה נייר של כריך או לניגוב האף או משהו כזה, ואפשר גם שניגבו בו דם. בקצרה,נהג המונית הוציא את הנייר הזה כי הערתי לו על כך ולכן אולי הנייר הרבה זמן שם, והנייר נגע לי ביד ובבית לא שטפתי ידיים מייד אבל לא נגעתי באוכל או בכלי אוכל עד ששטפתי ידיים. אבל אולי נגעתי במשהו אחר והילדים שלי נגעו בו ואח"כ נגעו בפה ובאיברי מינם הזכרי והנקבי. בנוסף,לי יש פיצוצים ביד מיובש עם חתכים ואולי נזלת מהנייר או דם או הפרשה כלשהו באה במגע עם החתכים שיש לי ביד. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום שמעון, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות