2 שאלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/04/2009 | 02:28 | מאת: ח.נ

אורחים שהיו אצלנו מזגו פעם שניה ושלישית לכוס שלהם והצמידו את פי הבקבוק לכוס כך שרוק עבר לפי הבקבוק וגם ניתז רוק מהכוס שלהם לבקבוק,ואנחנו שתינו מהבקבוק הזה. אח"כ אשתי שטפה את הכוסות ואת הצלוחיות שבהם אכלו עוגה וניתז מים וכנראה גם רוק לכלי האוכל הנקיים והשתמשנו בהם ואחרי שנגענו בהם גם נגענו באיברי המין שלנו הזכריים והנקביים. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום ח.נ, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך 2 האירועים המתוארים בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות