שרידי זרע לפדים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/04/2009 | 13:50 | מאת: יפה

ניקיתי את השרותים כולל כנראה זרע של הבן שלי מאוננות,והיד שלי נגעה בשק הבד הקטן שיש בו פדים של הבת שלי. זרקתי את הפדים והבת שלי כעסה והרימה אותם מהזבל וכשאמרתי לה לשטוף ידיים היא עשתה לי פרינציפ והכניסה את האצבעות לפה,עם הלכלוך של הזבל ואולי שרידי זרע מהידיים שלי שנגעו בשק הפדים. חוץ מזה שהיא תשים פדים חדשים בשק הבד והרי יש שם שרידי זרע מהידיים שלי. האם יש משהו במה שכתבתי שיכול לגרום לבת שלי להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום יפה, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות