דקירה מהמעקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/04/2009 | 17:32 | מאת: מאיר

אישה עם איידס ישבה במדרגות וכשירדתי היד שלי פגעה במעקה החד שחסר לו חתיכת פלסטיק וייתכן שנשרטתי,ואולי היא נשרטה מאותו מקום לפניי. אציין שלבשתי גופיה ארוכה וסוודר עבה ואולי שם פגעה לי היד,אבל יכול להיות שכף היד היא שפגעה במעקה. עוד דבר אולי חשוב:אשתי בדקה לי את היד ולא מצאה שריטה עם דם אלא רק את הפיצוצים בעור עם החתכים האדומים שיש לי מיובש בידיים.אבל אני מצאתי בכף היד מקום יותר אדום משאר כף היד אבל לא בטוח שיצא משם דם. האם אפשר להידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום מאיר, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות