תיקון ותוספת לשאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/04/2009 | 16:56 | מאת: אביהו

כתוצאה מתרופות מסוימות יש לי השתנת יתר ולפעמים יוצא לי במכנסיים. היום היה לי חלום רטוב ויצא לי פיפי למכנסיים,לתחתון,לגופיה,בקיצור כולי פיפי מעורב בזרע מהחלום הרטוב. כששטפתי את עצמי ניתז מים פיפי וזרע למגבות,מברשות שיניים,תחתונים של הילדים,איפה שעומדים כשמתקלחים, וגם המקלדת והעכבר כשכתבתי הודעה זו. הילדים שלי השתמשו בכל הדברים האלה ובעיקר כשעמדו במקלחת והתקלחו ונגעו בפה וגם באיברי מינם הזכרי כאשר רחצו אותם. האם אפשר להידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום אביהו, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות