שריטה מבורג בדלת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/04/2009 | 19:07 | מאת: ברוך

הביאו לנו משלוח מהסופרמרקט ואני לא זוכר אם הבחור שהביא זאת נגע בדלת. אבל כשאני והבן שלי סגרנו את הדלת נשרטנו מבורג ליד ידית הדלת שבתוך הבית. וההדגשה היא על נשרטנו ולא נדקרנו. הבעיה שיכול להיות שגם הבחור מהסופרמקט נשרט מאותו הבורג. גם יש לי פצוצים בעור מיובש בידיים וחתכים אדומים ואם הוא נשרט אולי דם שלו בא במגע עם דם שלי.אבל כאמור אפשר שהוא בכלל לא נגע בדלת. מה דעתך ד"ר הלפרין,האם יש סיכוי שכך נידבק אני והבן שלי באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום ברוך, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות