זרע לידית הניאגרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/04/2009 | 17:36 | מאת: אלון

היו לי שרידי זרע במכנסיים,עשיתי פיפי והורדתי מים וכמובן נגעתי לשם כך בידית הניאגרה. אחריי נכנסו הילדים ולפעמים הם מורידים מים שיהיה נקי ואז עושים את צרכיהם כך שגם הם נגעו בידית הניאגרה לפני שעשו את צרכיהם. אח"כ הם נגעו באיברי מינם הזכרי והנקבי ואולי גם בפה עם שרידי זרע שלי על הידיים שלהם מידית הניאגרה. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום אלון, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות