נייר טואלט מזוהם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/04/2009 | 00:03 | מאת: רון

במדרגות הכניסה דרכתי על נייר טואלט ושמעתי רעש אז הרמתי אותו לבדוק בבית,כשבדקתי את הנייר טואלט בבית היה בו כתם או של נזלת או זרע עם לכלוך או דם. אחרי זה נגעתי בהמון דברים שבני משפחתי נוגעים בהם ואח"כ נוגעים בפה וכשעושים פיפי נוגעים גם באיברי מינם הזכריים והנקביים. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום רון, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות