זרע לאסלית ולאסלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/04/2009 | 00:54 | מאת: דור

כשעה-שעתיים לאחר סקס עשיתי פיפי וכידוע אחרי סקס בפיפי הראשון יוצא עוד קצת זרע שנשאר באיבר המין. ובכן,עשיתי את הפיפי והתלכלכו לי הגופיה והמכנסיים מפיפי.נגעתי בהם כמובן וניגבתי את האסלית והאסלה עם נייר טואלט,אבל גם היד שלי נגעה באסלית ובאסלה כך שזרע בטח נדבק בהם. הבעיה שהבן והבת שלי השתמשו בשירותים אחריי ובאו במגע של איברי מינם הנקבי והזכרי עם שרידי הזרע מהיד שלי. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

06/04/2009 | 01:06 | מאת: דור

ואולי גם נגעו בפה כשהיו בשירותים עם שרידי זרע שלי על הידיים שלהם.

שלום דור, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

06/04/2009 | 17:38 | מאת: דור

מנהל פורום מחלות זיהומיות