משלוח מסופרמרקט שנשאר לבד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/04/2009 | 15:23 | מאת: דוד

עשינו משלוח מסופרמרקט לקראת החג והעובד שהביא את הארגזים עם מוצרי האוכל השאיר חלק למטה בכניסה והעלה חלק אלינו הביתה לקומה ד'. הבעיה שיש שני אחים נרקומנים עם איידס ועוד מחלות מדבקות שיכלו לעשות מה שהם רוצים עם מוצרי האוכל שנשארו למטה. אמנם הכל היה באריזות אבל לדוגמא הנייר טואלט היה קרוע קצת באריזה ואולי הם ירקו שם או התיזו דם ואנחנו משתמשים בו לניגוב הפה כמו גם לניגוב איברי המין הזכריים והנקביים שלנו. אותו הדבר הם יכלו לעשות גם עם מוצרי האוכל.יכלו לפתוח אריזות ולירוק עליהם או להתיז דם עליהם ואנחנו נאכל אוכל עם דם או רוק. בנוסף יש לי יובש בידיים ופיצוצים עם חתכים אדומים שאולי זה דם ואני אבוא במגע עם מוצרים שאולי הם ירקו עליהם או התיזו עליהם דם. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום דוד, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות