דם וזרע על ספוגי מקלחת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/04/2009 | 01:12 | מאת: הראל

דרכו על דם ונכנסו לשטוף ידיים במקלחת כך שדם מהנעליים נדבק לריצפה במקלחת. אחרי זה אני נגעתי בריצפת המקלחת שאולי יש עליה גם זרע,וכאשר שטפתי ידיים ניתז מים וכנראה גם דם וזרע לספוגי-מקלחת של הילדים,והם ירחצו בהם את הפה ואת איברי מינם הזכריים והנקביים. אציין שרק מחר בעוד כ-24 שעות או מחרתיים בעוד כ-48 שעות הילדים ישתמשו שוב בספוגי-מקלחת. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום הראל, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות