תיקון ותוספת לשאלה מלפני כמה ימים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/04/2009 | 01:44 | מאת: עליזה

נדקרתי ממשהו ויצא לי טיפת דם כשגלשתי באינטרנט וכמובן נגעתי במקלדת ובעכבר. כמעט מייד אחריי הילדים שלי נגעו במחשב כולל במקלדת ובעכבר כמובן,ואח"כ נגעו בפה ובאיזה שלב עשו פיפי ונגעו גם באיברי מינם הזכריים והנקביים,וכזכור,כנראה יש דם שלי על המקלדת והעכבר. אם יש לי מחלה זיהומית ואני לא יודעת מזה,האם יש סיכון שהילדים שלי ידבקו באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?"

שלום עליזה, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות