דם בכדורים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/04/2009 | 00:24 | מאת: נסים

הפסיכיאטר שלי הביא לי כדורים ולפני כן ניגב את היד אולי בגלל רוק ואולי נזלת או דם. אחרי כ-36 שעות התחלתי להשתמש בכדורים ואם היה לו רוק-נזלת-או דם ביד,זה נכנס לי לפה כשנגעתי באריזת הכדורים ובנייר כסף שמכסה את הכדורים.אבל כזכור עברו 36 שעות משקיבלתי את הכדורים ואלי פרק זמן זה מספיק כדי שהכל יתייבש וימות.אבל את זה אתה יודע הרבה יותר טוב ממני. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום נסים, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות