רוק על כלי האוכל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/04/2009 | 15:35 | מאת: יוסי

אורח שהיה אצלי השתמש בצלוחית כמאפרה וכשסיים לקח מהצלוחית את בדל הסיגריה וזרק לזבל,ואת הצלוחית שטף רק במים ושם על מיתקן הצלחות והסכו"ם כך שרוק שלו בטח נזל לכלי האוכל יחד עם המים. אשתי שטפה קצת מכלי האוכל אבל לא את כולם והשתמשנו במה שלא שטפה אח"כ, ומי שעשה פיפי נגע או נגעה גם באיבר מינו או באיבר מינה. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום יוסי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות