דם במדרגות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2009 | 16:17 | מאת: מנשה

היה דם במדרגות הכניסה ואשתי והבן שלי דרכו על הדם כשעלו הביתה. בבית הבן שלי שם רגליים עם נעליים על השולחן בסלון ונגענו שם ואח"כ נגענו בפה ובאיברי המין הזכריים והנקביים שלנו כשעשינו פיפי,וחלק מאיתנו אפילו אכל על המקום שהבן שלי שם את הרגליים עם הנעליים שיש עליהם דם. בנוסף היה לבת שלי פצע בגרות שדימם לה אתמול לפני כ-24 שעות ואפשר שדם מהנעליים בא במגע עם הפצע בגרות שלה. ולבסוף,יש לי יובש בידיים ופיצוצים בעור וממש אדום לי שם בפתחים של הפיצוצים וכמובן אפשר שזה דם,ואולי הדם מהמדרגות בא במגע עם הדם שלי מהפיצוצים בידיים. האם אפשר להידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום מנשה, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות