זרע לתיק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2009 | 02:29 | מאת: אבנר

דרכתי על התיק בית ספר של הבן שלי ולפני כן דרכתי על זרע. הבן שלי אחרי זמן קצר נגע בתיק ואח"כ בפה ובאיזה שלב גם באיבר מינו כשעשה פיפי כי הוא לא שטף ידיים. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום אבנר, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

02/04/2009 | 19:39 | מאת: אבנר

אותו הדבר קרה היום עם הבת שלי : דרכתי על התיק בית ספר של הבת שלי ולפני כן דרכתי על זרע. הבת שלי אחרי זמן קצר נגעה בתיק ואח"כ בפה ובאיזה שלב גם באיבר מינה כשעשתה פיפי כי היא לא שטפה ידיים. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

מנהל פורום מחלות זיהומיות